donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Fietser gewond bij aanrijding in Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Woensdagmiddag 10 maart is een fietser gewond geraakt bij een aanrijding op een rotonde van de Van Leeuwenhoeklaan en J.L. van Rijweg in Zoetermeer.

Het ongeval gebeurde even voor half twee toen een fietser geschept werd door een auto die de rotonde op wilde rijden. De verwondingen waren dusdanig dat ook de traumahelikopter werd gealarmeerd. Het slachtoffer is na een eerste controle met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De traumahelikopter was op een nabijgelegen veldje geland, maar de verwondingen waren niet zo ernstig dat de arts mee reed met de ambulance. De van Leeuwenhoeklaan was tijdelijk afgesloten ten tijde van het incident.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -