Jongen (15) en man (48) aangehouden na vondst van 96 kilo heroïne en 180.000 euro in woning Hoogvliet

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft in Hoogvliet een 15-jarige jongen en een 48-jarige man uit Hoogvliet aangehouden. De aanhoudingen vonden afgelopen maandag plaats in een grootscheeps drugsonderzoek van het openbaar ministerie en de politie. In de woning werd uiteindelijk maar liefst 96 kilo heroïne en 180.000 euro aan contanten aangetroffen.

De politie kwam de woning op het spoor na een tip, tijdens het doorzoeken werden de drugs en het geld aangetroffen. In de schuur van de woning was een drugslab voor het versnijden van de heroïne ingericht.

- Advertisement -

De politie heeft alle drugs in beslag genomen en vernietigd. De 15-jarige jongen is vanwege zijn leeftijd in vrijheid gesteld. De 48-jarige man verschijnt morgen voor de rechter.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd