zaterdag, november 27, 2021
2.9 C
Rotterdam
zaterdag 27 november 2021

Politie houdt vijf jongens aan na videoclip met vuurwapens in Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft woensdagmorgen vijf jongeren Rotterdammers aangehouden nadat de jongens in een muziekvideo vuurwapens lieten zien. De jongens zijn opgepakt in Kralingen, Crooswijk en Prins Alexander.

In de video werden ook agenten beledigd en werden en bedreigende teksten naar rivaliserende groepen geuit. De politie nam de muziekvideo serieus en ging naar ze op zoek. Vanmorgen werden ze aangehouden in hun woning. Het gaat om Rotterdammers van 18 en 25 jaar, en drie minderjarigen.

De politie trof bij het doorzoeken van de woningen messen en vuurwapens aan. Of de wapens echt zijn is nog niet bekend. Dit wordt nog onderzocht.

 

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,110VolgersVolg
- advertentie -