Krimpense Robert werd bijna geplet door vrachtwagenaanhanger

Date:

Share post:

Rotterdam – De Krimpense Robert zal zijn ritje van Krimpen aan de Lek naar Ridderkerk afgelopen donderdagochtend niet zo snel vergeten. Nadat hij vanaf de Abram van Rijckevorselweg de van Brienenoordbrug kreeg hij de schrik van zijn leven. Hij werd bijna geplet door de aanhanger van een vrachtwagen.

Een vrachtwagenchauffeur met een buitenlands kenteken had blijkbaar niet gekeken naar de weerwaarschuwing en zijn aanhanger begon hard te zwenken. Robert remde volle kracht en wist nog net op tijd zijn auto richting de vangrail te sturen. Niet veel later raakte de aanhanger zijn auto op de achterzijde. Godzijdank viel de aanhanger op de kooiconstructie van de auto en werd zijn auto niet geplet.

- Advertisement -

De politie vertelde Robert dat hij enorm veel geluk heeft gehad. Het had niet veel gescheeld of de auto had eronder gelegen. Zelf liep hij geen letsel op, zijn auto is total-loss verklaard.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd