donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Zes verdachten in georganiseerde misdaad aangehouden in regio Rotterdam

- advertentie -

De politie heeft zes verdachten in de leeftijd van 28 tot en met 55 jaar aangehouden, de mannen komen uit Rotterdam, Rozenburg, Dordrecht en Capelle aan den IJssel. Ze worden verdacht van corruptie, handel in verdovende middelen, vuurwapenbezit en deelname aan een criminele organisatie.

Bij huiszoekingen werd bij een 45-jarige Rotterdammer 75 kilo cocaïne, 1,5 miljoen euro en een vuurwapen gevonden. In hetzelfde onderzoek werden nog eens drie andere mannen aangehouden zonder vaste- woon en verblijfplaats. De politie hield de mannen aan, na gekregen informatie van de versleutelde berichtendienst Sky ECC dat de politie heeft gekraakt.

Bij doorzoekingen in de woningen en gebouwen werden er 27 vuurwapens, twintig messen, zeventig telefoons, twaalf auto’s, twee boten, een jetski, grote geldbedragen en verdovende middelen in beslag genomen.

De mannen zitten vast en zijn inmiddels voorgeleid aan de officier van justitie.

 

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -