Felle uitslaande brand in schuur Koevordermeer Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – In een schuur van een woning op het Koevordermeer heeft zaterdagmiddag een uitslaande brand gewoed. De brand ontstond omstreeks 16.30 en greep snel om zich heen. Al snel stond de gehele schuur in lichterlaaie.

Tijdens de brand ontstonden er explosies. Er ontstond een enorme rookontwikkeling. De brandweer was snel ter plaatse, en begon direct met de bluswerkzaamheden. Omwonenden hadden met tuinslangen de andere schuur nat. De schuur is volledig verwoest door de brand.

- Advertisement -

De oorzaak is vermoedelijk een elektrische scooter die kortsluiting heeft gemaakt in de accu. Of dit daadwerkelijk de oorzaak is geweest wordt onderzocht door brandonderzoek van de brandweer.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd