donderdag, januari 27, 2022
6.9 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Jongens gooien eieren naar auto’s vanaf balkon Zevenkampsering Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een nog onbekend aantal mannen hebben vrijdagavond meerdere auto’s bekogeld met eieren. Één van die auto’s was van onze eigen redacteur. Met een flinke klap spatte er twee eieren op de voor- en achterzijde uit elkaar.

De politie reed voorbij en is aangesproken. Omdat we niet precies hebben kunnen zien wie er heeft gegooid is het lastig om handhavend op te treden. De politie is wel met de eigenaar van de woning in gesprek gegaan. Deze had sowieso nog mensen op bezoek na 21.00 uur.

De auto had verder geen schade.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -