Honderden demonstranten voeren actie klimaatalarm Binnenrotte Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam Honderden demonstranten hebben zondagmiddag actie gevoerd voor een beter klimaat in Nederland. De actie werd gevoerd op de Binnenrotte in Rotterdam. Het gaat om landelijke “Het Klimaatalarm 2021”, een initiatief van groepen als Milieudefensie, Extinction Rebellion en Greenpeace

Ook op andere plekken in het land werd er actie gevoerd. De opkomst in Rotterdam was minder groot dan verwacht. Er mochten ruim 500 actievoerders komen, dit aantal werd niet gehaald. Rond 15.00 uur volgde er luid protest, door bijvoorbeeld te slaan op pannen.

- Advertisement -

De demonstranten vinden dat de overheid te weinig doet op het gebied van beleid voor een beter klimaat.

Foto’s : Rik Bos

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd