donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Wederom schietpartij Poolse Slijterij Franselaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Franselaan in Rotterdam heeft wederom schietpartij plaatsgevonden. Bewoners meldden wederom knallen te hebben gehoord. Agenten troffen ter plaatse nieuwe sporen van een schietpartij aan bij de Poolse Slijterij.

Gisterenavond werd de Poolse Slijterij ook al beschoten, een aantal dagen ervoor werd er een overval gepleegd op een winkel. De eigenaar van de slijterij vertelde tegen Rijnmond eerder vandaag niet bang te zijn.

De omgeving is afgezet voor sporenonderzoek.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -