woensdag, december 1, 2021
8.7 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Rotterdammer (19) krijgt twee maanden cel en 200 taakstraf voor avondklokrellen Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 19-jarige Rotterdammer is woensdagmiddag schuldig bevonden aan deelname van de avondklokrellen op 23 januari. De man werd herkend op beelden waarbij een groep jongeren verschillende winkels vernielden en plunderden.

Justitie eiste vandaag 2 maanden celstraf en 200 uur taakstraf. De verdachte mocht zich nog verweren maar dat hielp uiteindelijk niets. De rechter deed direct uitspraak en ging mee met de eis van de officier van justitie.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -