donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Stempotloden massaal te koop aangeboden

- advertentie -

Vandaag stemmen we weer. Vanwege corona anders dan anders en krijg je om besmettingsgevaar te verkleinen het stempotlood mee naar huis. Sommigen kwamen daarmee op het idee om een lucratief handeltje te starten.

Elke gemeente heeft eigen potloden: de een korter dan de andere, met opdruk of zonder. Twitteraarster Layla de Jong startte op twitter een overzicht met zo veel mogelijk soorten en maten van het houten rode schrijfgerei.

Internethandel
Sommige mensen zien hun kans schoon en proberen hun potlood te slijten op het internet. “Zo goed als nieuw” en “Slechts eenmaal gebruikt” is veelal te lezen in de omschrijving. Sommige vragen een euro, anderen bedragen die oplopen tot honderdduizenden euro’s. Thijs uit Utrecht hoopt helemaal niet meer te hoeven werken en vraagt (afgerond op een cent) tien miljoen euro.

Of mensen er daadwerkelijk geld voor neerleggen, is nog maar de vraag. Immers, iedereen mag een potlood mee naar huis nemen na het stemmen. Wellicht dat verkopers kans maken als eventuele verzamelaars de potloden uit elke gemeente bijeen proberen te krijgen.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -