dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Brandweerduikers op zoek naar mogelijke drenkeling Kerklaan Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De brandweer is donderdagavond met duikers in het water op zoek geweest naar een mogelijke drenkeling. Aanleiding voor de zoekactie was een aangetroffen fiets langs de slootkant van de Kerklaan in Nieuwerkerk aan den IJssel

De brandweer heeft met duikers de sloot doorzocht en heeft gelukkig niemand gevonden.Terwijl de zoekactie nog gaande was meldde een meisje zich bij de hulpdiensten. Die verklaarde dat de fiets er al een hele tijd lag.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -