Man met ploertendoder aangehouden op Rotterdam Centraal Station

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft afgelopen maandag op Rotterdam Centraal Station een man aangehouden met een ploertendoder. De politie kreeg de melding binnen vanuit de meldkamer dat de man met een 10 centimes lang mes in zijn handen zou lopen. De man was weggegaan via het busstation.

De politieagenten waren snel ter plaatse en kon de man met behulp van de melder direct aanspreken. Hij had inderdaad een voorwerp in zijn handen, het bleek te gaan om een ploertendoder. De man stond met zijn rug naar de agenten toen en kon onopgemerkt worden vastgepakt.

Naast de ploertendoder bleek de man nog een vilmes zonder beschermhoes, en een Zwitsers zakmes bij zich te dragen. In zijn tas werd nog heroïne en cocaïne aangetroffen. De man mocht zich vandaag voor de rechter verantwoorden.

- Advertisement -

Gerelateerd