Politie zoekt getuigen van schietpartij Viskaarweg Hoogvliet

Date:

Share post:

Hoogvliet – De politie is op zoek naar getuigen van de schietpartij op de Viskaarweg in Rotterdam-Hoogvliet. Op woensdagmiddag meldden meerdere getuigen dat er knallen waren gehoord. Agenten gingen in grote getale rond 15.15 uur ter plaatse en troffen op de Viskaarweg kogelinslagen in auto’s en hulzen aan.

Er werd direct een plaats delict gemaakt en alle sporen zijn veiliggesteld. Op de Bovensim vonden agenten uiteindelijk een vuurwapen en kleding. Mogelijk is dit van de verdachte. De politie vermoed dat er voorafgaand van het schietincident een ruzie tussen meerdere mensen is geweest. Er raakte uiteindelijk niemand gewond. De politie is op zoek naar getuigen.

- Advertisement -

 

- Advertisement -

Gerelateerd