Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam vanaf vandaag ‘officieel’ geopend

Date:

Share post:

Leidschendam – Donderdag 18 maart zijn de deuren ‘officieel’ opengegaan bij het winkelcentrum Mall of the Netherlands.

Na een lange periode van bouwen is het dan eindelijk zo ver: Het winkelcentrum in Leidschendam is ‘officieel’ geopend. In oktober werd de opening vanwege corona naar voren geschoven, maar het opnieuw uitstellen van de opening was geen optie.

Hoewel door de pandemie er nog altijd geen echte feestelijkheden mogelijk zijn, werd buiten de ogen van de pers toch een champagnefles aangebroken door de ontwikkelaars.

Oud winkelcentrum omgebouwd
Het winkelcentrum is niet geheel uit de lucht komen vallen. Voorheen stond op dezelfde plek al winkelcentrum ‘Leidsenhage’. Het oude winkelgebied is volledig herbouwd tot de nieuwe Mall.

De veranderingen zijn groot. Waar het oude Leidsenhage voor velen een vertrouwd gevoel, maar wellicht verouderde uitstraling had, straalt het nieuwe Mall of the Netherlands een – ietwat decadent – gevoel van luxe uit. Zo is het volgens het winkelcentrum niet enkel een winkelgebied, maar een locatie waar een ‘nieuwe lifestyle experience’ van ‘internationale allure’ kunnen ervaren.

Inmiddels is 92% van de winkelruimte verhuurd en wordt de laatste hand gelegd aan een grote bioscoop. Ook is er een heuse foodcourt te vinden. Op de website van het winkelcentrum is een overzicht te vinden van winkels die de deuren hebben geopend.

- Advertisement -

Gerelateerd