Aanhoudingen na achtervolging in Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Een 32-jarige man met onbekende woonplaats en een 26-jarige Rotterdammer zijn op 19 maart op de Draaischijf in Rotterdam aangehouden na een achtervolging. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

De twee zaten in een auto met daarop valse kentekenplaten. Agenten merkten op dat de kentekenplaten niet bij het voertuig hoorden en wilden ze staande houden op de Oranjeboomstraat.

- Advertisement -

De twee mannen waren niet van plan om te stoppen en reden hard weg. De agenten zetten hierop de achtervolging in. Op de Draaischijf stopten ze de auto om te voet te ontkomen. De auto hadden ze niet op de handrem gezet die daarna tegen een hek tot stilstand kwam.

De agenten bleken sneller dan de twee mannen, waarna deze aangehouden konden worden. De auto bleek bij nadere inspectie van diefstal afkomstig en is in beslag genomen. De politie zet het onderzoek naar de twee verdachten voort.

- Advertisement -

Gerelateerd