Nep vuurwapen, nepmerkkleding en hennepkwekerij materialen aangetroffen bij controle op bedrijventerrein Zevenhuizen

Date:

Deel bericht:

Zevenhuizen –  Bij een grote integrale controle op een bedrijventerrein in Zevenhuizen zijn vrijdagmiddag diverse verboden goederen aangetroffen. De goederen kwamen naar boven bij een ondermijningscontrole.

De eigenaar van het terrein verleende alle medewerking. Dat de controle niet voor niets was bleek wel toen er in containers materialen voor onder andere hennepkwekerijen, illegaal vuurwerk, en vuurwerk werd aangetroffen. Ook werd er in een container gewoond en een balletjespistool aangetroffen die bijna niet van echt te onderscheiden was.

- Advertisement -

In een nog andere container werd een hoeveelheid nepmerkkleding in beslag genomen. De goederen zijn in beslag genomen en het onderzoek wordt verder uitgebreid richting de eigenaren van de containers.


Veel gemeentes voeren dergelijke controles uit. Dit worden ook wel ondermijningteams genoemd. Betrokken partijen zijn vaak de politie, belastingdienst, omgevingsdienst, douane en handhavingteams van de gemeentes.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd