donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Vrouw (32) zwaargewond bij ongeval Coen Moelijnweg Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Een 32-jarige Rotterdamse vrouw is vrijdagmiddag ernstig gewond geraakt nadat zij op haar fiets op de Coen Moelijnweg werd aangereden door een automobilist, ze had vermoedelijk oordopjes in en keek op haar telefoon.

De vrouw raakte zeer ernstig gewond en is verminderd aanspreekbaar met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Haar toestand is zorgelijk, de politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht om alle sporen veilig te stellen. De politie zoekt getuigen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -