Zeer grote brand in eethuis geblust Reeweg Oost Dordrecht

Date:

Deel bericht:

Dordrecht – De brand in een restaurant aan de Reeweg-Oost in Dordrecht is onder controle. Rond 07.15 uur gaf de brandweer het sein brand meester. De brand werd even na 6 uur vanmorgen ontdekt. Al snel sloegen de vlammen hoog uit het dak van het restaurant.

De brandweer rukte direct met groot materieel en mankracht uit, er werd geblust vanaf twee hoogwerkers en na een half uur was de grootste rookontwikkeling verdwenen. Het eethuis is zwaar beschadigd geraakt. Twee naastgelegen panden waar een bloemist en een slijterij in zitten gevestigd hebben forse rookschade en glasschade opgelopen. Stichting Salvage is in kennis gesteld om de gedupeerde ondernemers bij te staan.

- Advertisement -

De oorzaak van de brand is vooralsnog onduidelijk. Team Brandonderzoek van de brandweer en de Forensische Opsporing van de politie zullen proberen om de oorzaak te achterhalen.

 

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Uitslaande brand verwoest schuur Zuidbuurt Vlaardingen

Vlaardingen - Een schuur aan de Zuidbuurt in Vlaardingen is dinsdagmiddag in vlammen opgegaan. Door een nog onbekende...

Felle brand verwoest woning Kringdans Capelle aan den IJssel

Capelle aan den IJssel - Maandagmiddag 2 oktober rond 16.15 uur is er brand uitgebroken in een woning...

Persoon zwaargewond na brand in garage Wilgenwede Barendrecht

Barendrecht - In een parkeergarage onder een appartementencomplex aan de Wilgenwede in Barendrecht heeft maandagmiddag een grote brand...

Brandweer rukt uit voor barbecue op balkon Schermerhoek Capelle aan den IJssel

Schermerhoek, Capelle aan den IJssel - Zondagochtend 1 oktober rond 11.55 uur is er rookontwikkeling op een balkon...