Dode na auto te water Wilsveen Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Op het Wilsveen in Leidschendam is zaterdagmiddag een auto te water geraakt, twee inzittenden zijn door bewoners uit het voertuig gehaald. Één van de slachtoffers een 70-jarige Hagenaar werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek de man te zijn overleden.

Het ongeluk gebeurde rond vijf voor twee, de automobilist raakte van de weg af doordat één van de inzittenden vermoedelijk onwel is geworden. Een lantaarnpaal werd geramd en de auto belandde op zijn kop in de sloot in het water. Omwonenden zagen het gebeuren en doken het water in. Met een shovel werd de wagen uit het water getild.

- Advertisement -

De twee inzittenden werden uit het voertuig gehaald, één van hen werd langdurig ter plekke gereanimeerd. Het slachtoffer werd vervolgens met spoed in kritieke toestand overgebracht naar het Leids Universitair Medisch Centrum. Daar bleek dat de hulp niet meer geboden kon worden, de man was al overleden. Het andere slachtoffer werd zonder spoed vervoerd.

De Wilsveen werd volledig afgesloten voor onderzoek door de politie. Een berger heeft de auto opgehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd