Dode na auto te water Wilsveen Leidschendam

Date:

Deel bericht:

Leidschendam – Op het Wilsveen in Leidschendam is zaterdagmiddag een auto te water geraakt, twee inzittenden zijn door bewoners uit het voertuig gehaald. Één van de slachtoffers een 70-jarige Hagenaar werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek de man te zijn overleden.

Het ongeluk gebeurde rond vijf voor twee, de automobilist raakte van de weg af doordat één van de inzittenden vermoedelijk onwel is geworden. Een lantaarnpaal werd geramd en de auto belandde op zijn kop in de sloot in het water. Omwonenden zagen het gebeuren en doken het water in. Met een shovel werd de wagen uit het water getild.

- Advertisement -

De twee inzittenden werden uit het voertuig gehaald, één van hen werd langdurig ter plekke gereanimeerd. Het slachtoffer werd vervolgens met spoed in kritieke toestand overgebracht naar het Leids Universitair Medisch Centrum. Daar bleek dat de hulp niet meer geboden kon worden, de man was al overleden. Het andere slachtoffer werd zonder spoed vervoerd.

De Wilsveen werd volledig afgesloten voor onderzoek door de politie. Een berger heeft de auto opgehaald.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Enorme ravage nadat metro’s tegen omgevallen boom aan rijden in Rotterdam!

Rotterdam - Op de metrolijn richting Metrostation Slinge is maandagavond een grote boom omgevallen. De boom viel door...

Forse rookontwikkeling bij brand in portiek Asterlo Rotterdam

Rotterdam - In een kelderbox van een portiekwoning aan de Asterlo in Rotterdam is zondagavond rond 22.22 uur...

Politie onderzoek na te water raken man Weizigtpark Dordrecht

Dordrecht - Vrijdagavond omstreeks 23:30 uur zijn de hulpdiensten groots gealarmeerd voor een persoon te water in het...

OM eist 14 jaar cel voor Youness el K. voor moord op Knut Rietveld

Rotterdam, 7 juni 2024 - Het Openbaar Ministerie (OM) heeft een gevangenisstraf van 14 jaar geëist tegen de...