donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Gewonde bij aanrijding tussen auto en vrachtwagen Facetlaan Bleiswijk

- advertentie -

Bleiswijk – Bij een ongeluk tussen een vrachtwagen en een personenauto is maandagmorgen één persoon gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde op de Facetlaan met de Zoetermeerselaan in Bleiswijk. De auto van het slachtoffer was in de flank geraakt door een vrachtwagen.

De brandweer moest ter plekke hand- en spandiensten verlenen aan het ambulancepersoneel om de man uit de auto te krijgen. Het slachtoffer is lichtgewond naar het ziekenhuis overgebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -