Grote brand kantoorpand Linde gas Benelux Havenstraat Rotterdam (video)

Date:

Share post:

- Advertisement -

Schiedam – In de technische ruimte van het kantoorpand Linde Gas Benelux aan de Havenstraat is zondagavond rond 23.50 uur brand uitgebroken. De melder zag vanaf de jachthaven vuurverschijnselen op het dak en belde de brandweer. Die constateerde dat er daadwerkelijk sprake was van brand.

Omdat de brand moeilijk te bereiken was werd er opgeschaald naar grote brand om voldoende mankracht en materieel ter plaatse te krijgen. De brandweer heeft veel ramen ingeslagen om de rook te kunnen verdrijven. Vervolgens is met onder andere het cobra-blussysteem de brand in de technische ruimte geblust. Hierbij werd als assistentie het Team Digitale Verkenning met een drone ingezet.

Hoe de brand is ontstaan is niet bekend, de brandweer zal later onderzoek verrichten.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd