Overvallers houden echtpaar hele nacht vast in woning in Dordrecht; Politie zoekt getuigen

Date:

Share post:

Dordrecht – De politie heeft maandagochtend 22 maart twee verdachten aangehouden na een overval aan de Vrankenstraat.

Rond half zeven ’s ochtends belde de bewoner van een woning aan de Vrankenstraat dat hij en zijn vrouw waren overvallen. Een nog onbekend aantal overvallers was de voorgaande avond rond half negen de woning binnengedrongen.

- Advertisement -

De gehele nacht hebben de daders het stel onder druk gezet in de hoop om hun bankrekening te geven. In de ochtend zag de man de kans om de politie te waarschuwen.

Agenten die ter plaatse kwamen wisten een 18-jarige jongen uit Papendrecht en een 21-jarige man uit Dordrecht aan te houden. Beiden zitten vast en worden verhoord. De man moest voor onderzoek naar het ziekenhuis.

Getuigenoproep
In het kader van het onderzoek hoopt de politie op tips die kunnen leiden naar de overige verdachten. Mensen die eventueel iets hebben gezien of gehoord, in het bezit zijn van camerabeelden uit de buurt of andere bruikbare informatie hebben, kunnen contact opnemen via 0900-8844. Anoniem tips melden kan via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

- Advertisement -

Gerelateerd