Anonieme tip leidt tot woninginval met arrestatie in Zwijndrecht

Date:

Share post:

Zwijndrecht – De politie heeft vrijdag 19 maart een 43-jarige man uit Zwijndrecht aangehouden op verdenking van drugshandel. De politie heeft dit vandaag bekend gemaakt.

Via Meld Misdaad Anoniem werd afgelopen januari informatie achtergelaten, waaruit bleek dat er bij een woning aan de Burgemeester de Bruïnelaan wel heel vaak verschillende mensen kort op bezoek kwamen en dat daar vermoedelijk sprake was drugshandel.

Drugs en wapens
Bij nader onderzoek kwam voldoende informatie naar boven om een instap te verrichten in de woning. Op 19 maart vond de inval plaats en vond een doorzoeking plaats. Er werden onder andere soft- en harddrugs, twee stroomstootwapens, twee alarmpistolen, contant geld en een aantal kilo aan zwaar illegaal vuurwerk in beslag genomen.

De 43-jarige Zwijndrechter is aangehouden en wordt verhoord. De recherche heeft de zaak verder in onderzoek.

- Advertisement -

Gerelateerd