donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Kleine brand op passagiersschip Rhijnspoorkade Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op een passagiersschip langs de Rhijnspoorkade in Rotterdam heeft dinsdagavond korte tijd een kleine brand gewoed. In de machinekamer van het schip was brand ontstaan in isolatiemateriaal. Dit zorgde voor rookontwikkeling op het schip.

De brandweer rukte met een speciaal scheepsbrandbestrijdingsteam uit, de brand zelf bleek echter mee te vallen en nog geen 20 minuten later werd het sein brand meester al gegeven. Voor zover bekend vielen er geen gewonden.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -