zaterdag, december 4, 2021
5 C
Rotterdam
zaterdag 4 december 2021

Politie rijdt gestolen auto klem op A20 Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – De politie heeft dinsdagmiddag op de A20 ter hoogte van de afrit Rotterdam-Centrum een gestolen auto klemgereden. Het voertuig viel op, op de A16 na een ANPR hit. Agenten spoedde zich naar de locatie en troffen de auto aan.

Met behulp van meerdere eenheden werd op de A20 ter hoogte van de afrit de zogenoemde inboxprocedure gestart. De auto werd klemgereden en de twee inzittenden zijn aangehouden. De auto is in beslag genomen en zal worden teruggegeven aan de rechtmatige eigenaar.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,112VolgersVolg
- advertentie -