Meerdere minderjarigen aangehouden na steekpartij Wulphoek Spijkenisse

Date:

Share post:

Spijkenisse – Bij een steekpartij aan de Wulphoek in Spijkenisse zijn vanmiddag rond kwart over vijf twee personen gewond geraakt. De politie heeft meerdere jongeren aangehouden.

De politiehelikopter die toevallig in de buurt was vloog al snel boven het incident en zocht gelijk naar de verdachten. Volgens de politie gaat het om een ruzie tussen twee jeugdgroepen, wat uitmondde in een steekpartij.

- Advertisement -

Bij het incident raakten twee jongeren gewond. Eén daarvan moest naar het ziekenhuis voor verder behandeling. Hij zou niet in levensgevaar zijn.

De politie heeft laten weten dat er vijf jongeren zijn aangehouden. Het gaat om jongens in de leeftijd van 12 tot 15 jaar uit Spijkenisse, zo laat de politie weten. Het onderzoek gaat verder, de verdachten zitten nog vast en zullen verder worden gehoord. De politie sluit niet uit dat meer aanhoudingen zullen volgen.

- Advertisement -

Gerelateerd