Meerdere minderjarigen aangehouden na steekpartij Wulphoek Spijkenisse

Date:

Deel bericht:

Spijkenisse – Bij een steekpartij aan de Wulphoek in Spijkenisse zijn vanmiddag rond kwart over vijf twee personen gewond geraakt. De politie heeft meerdere jongeren aangehouden.

De politiehelikopter die toevallig in de buurt was vloog al snel boven het incident en zocht gelijk naar de verdachten. Volgens de politie gaat het om een ruzie tussen twee jeugdgroepen, wat uitmondde in een steekpartij.

- Advertisement -

Bij het incident raakten twee jongeren gewond. Eén daarvan moest naar het ziekenhuis voor verder behandeling. Hij zou niet in levensgevaar zijn.

De politie heeft laten weten dat er vijf jongeren zijn aangehouden. Het gaat om jongens in de leeftijd van 12 tot 15 jaar uit Spijkenisse, zo laat de politie weten. Het onderzoek gaat verder, de verdachten zitten nog vast en zullen verder worden gehoord. De politie sluit niet uit dat meer aanhoudingen zullen volgen.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Explosie bij voordeur van woning Winckenburgstraat Rotterdam

Rotterdam - Bij een voordeur van een galerijwoning aan de Winckenburgstraat in Rotterdam is vrijdagavond een explosief afgegaan. Buurtbewoners...

Zwaargewonde bij schietpartij Blazoenstraat Rotterdam

Rotterdam - Vrijdagmiddag rond 14.34 uur vond er een schietpartij plaats op de Blazoenstraat in Rotterdam. Hierbij raakte...

Autoruit vernield na explosie Bergselaan Rotterdam

Rotterdam - De ruit van een auto is vrijdagmiddag rond 12.52 uur op de Bergselaan in Rotterdam vernield...

Gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden Grote Beerstraat Spijkenisse

Spijkenisse - Vrijdagochtend 26 juli rond 8.05 uur is er een gaslek ontstaan aan de Grote Beerstraat in...