Bestuurder scooter gewond na botsing met auto Schollevaartse Dreef Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De bestuurder van een scooter is donderdagavond gewond geraakt nadat hij rond 22.10 uur op een geparkeerde auto klapte op de Schollevaartse Dreef in Rotterdam. De klap was behoorlijk hard want zowel de auto als de scooter hadden flinke schade.

Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer een man naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling. De auto stond niet in een parkeervak geparkeerd maar langs de straat. De familie van het slachtoffer vond dat een kwalijke zaak omdat de bestuurder van scooter ergens anders voor zou hebben uitgeweken. De politie heeft geadviseerd om de verzekering het verder uit te laten zoeken.

- Advertisement -

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd