Dader voortvluchtig na overval op Primera aan Oude Binnenweg in Rotterdam

Date:

Share post:

- Advertisement -

Rotterdam – Donderdagmorgen 25 maart is een Primera-filiaal aan de Oude Binnenweg in Rotterdam overvallen. De dader en de buit zijn nog spoorloos.

Even na half elf kwam een man de zaak binnenlopen en bedreigde een personeelslid met een vuurwapen. De dader heeft na het binnenhalen van een nog onbekende buit de benen genomen. Er raakte gelukkig niemand gewond.

Ondanks dat agenten direct in de omgeving zochten naar de man, is deze niet meer aangetroffen. De recherche zet het onderzoek voort.

Getuigenoproep
De politie heeft mensen gevraagd die getuigen waren van het incident om contact op te nemen. Ook eventuele camerabeelden uit de omgeving zijn welkom, zo laat de politie weten. Contact opnemen kan via 0900-8844. Anoniem tips melden kan uiteraard ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

 

- Advertisement -

Gerelateerd