donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Man (48) overleden na beknelling onder gevelplaat Cypruslaan Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Bij een bedrijfsongeval op de Cypruslaan in Rotterdam is vrijdagmorgen een 48-jarige man uit Opheusden om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam door een nog onbekende oorzaak onder gevelbeplating terecht.

De man raakte dusdanig zwaargewond dat hij ter plekke nog is gereanimeerd, dit mocht niet meer baten en hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. De politie heeft een plaats delict gemaakt en doet onderzoek naar de toedracht van het bedrijfsongeval

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -