donderdag, januari 27, 2022
6.6 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Menselijke resten aangetroffen langs water Maasboulevard Spijkenisse

- advertentie -

Spijkenisse – Langs het water van de Maasboulevard zijn vrijdagmiddag in het riet menselijke resten aangetroffen. Om wat voor resten het gaat en of deze van een man of vrouw zijn is nog niet bekend. De vondst werd rond 16.00 uur gemeld, de politie heeft ter plaatse een plaats delict gemaakt voor sporenonderzoek.

Forensisch Medewerkers hebben ter plaatse groot onderzoek verricht. De resten zijn veiliggesteld, hoelang deze resten er hebben gelegen is vooralsnog onbekend. De resten werden opgemerkt tijdens werkzaamheden bij het riet.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -