donderdag, januari 27, 2022
6.9 C
Rotterdam
donderdag 27 januari 2022

Snelweg korte tijd afgesloten vanwege ongeval A20 Nieuwerkerk aan den IJssel

- advertentie -

Nieuwerkerk aan den IJssel – De snelweg A20 is maandagmiddag korte tijd afgesloten geweest vanwege een ongeluk richting Gouda ter hoogte van Nieuwerkerk aan den IJssel. Er ontstond tijdens het invoegen een kopstaart aanrijding waardoor de achterliggende auto uiteindelijk met één wiel op het dak van zijn voorligger tot stilstand kwam.

Omdat niet duidelijk was of er iemand bekneld zou zitten kwam ook de brandweer ter plaatse. Het verkeer moest uiteindelijk via de op- en afritten het ongeval passeren. De auto werd van de andere auto afgehaald en door de snel ter plaatse gekomen berger meegenomen.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,124VolgersVolg
- advertentie -