maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Automobilist rijdt twee personen aan Kosboulevard Rotterdam Nesselande

- advertentie -

Rotterdam – Op de Kosboulevard in Rotterdam Nesselande zijn dinsdagavond twee personen op een gewond geraakt. Het tweetal werd door een automobilist aangereden en kwamen hard ten val. Één van de slachtoffers zou op een scooter hebben gezeten en de andere zou mogelijk op skates hebben gereden.

Twee ambulances zijn ter plaatse gekomen voor de behandeling van de slachtoffers. Één persoon lijkt behoorlijk gewond aan het been te zijn. De verwondingen van het andere slachtoffer is niet bekend. Het tweetal is naar het ziekenhuis gebracht.

Volgens omstanders zou de automobilist vrij hard hebben gereden en was daarna geschrokken van de scooter. Een aanrijding bleek niet meer te voorkomen. Een harde klap was het gevolg. De politie doet onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -