Dak van splinternieuwe woningen verwoest door brand in zonnepanelen Bonkelaar Zoeterwoude

Date:

Share post:

Zoeterwoude – Treurig nieuws voor de kersverse eigenaren van de prachtige nieuwbouwwoningen aan de Bonkelaar in Zoeterwoude. Rond kwart voor vijf dinsdagmiddag ontstond er kortsluiting in de zonnepanelen op het dak van één van de woningen. Al snel ontstond er brand en was er korte tijd sprake van flinke vlammen en veel rookontwikkeling.

De ter plaatse gekomen brandweer wist de vlammen snel te bedwingen maar het blussen van de panelen nam flink wat tijd in beslag. Het halve dak moest worden gesloopt om de brand volledig te kunnen doven. Hoe groot de schade in de woningen is, is nog niet bekend.

- Advertisement -

De woningen waren zo goed als gereed om opgeleverd te worden, de eigenaren zouden volgende week officieel de sleutel overhandigd krijgen. Hoelang de herstelwerkzaamheden in beslag gaan nemen is vooralsnog onbekend. Het dak is door de brand zwaar beschadigd geraakt.

Foto : Remco Gerritsen
Foto : Remco Gerritsen
Foto : Remco Gerritsen
Foto : Remco Gerritsen
Foto : Remco Gerritsen
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd