Drie mannen aangehouden voor drugsvangsten Zoetermeer en Benthuizen

Date:

Share post:

Zoetermeer – De politie heeft bij het doorzoeken van vier woningen en een garagebox een grote hoeveelheid verdovende middelen en cash geld aangetroffen. De politie ging op onderzoek uit na meerdere meldingen van drugsdeals rondom het Bouwhof in Zoetermeer. Het flexteam hield in het onderzoek op 30 maart drie verdachten aan.

De mannen 35 en 33 jaar afkomstig uit Zoetermeer en een 35-jarige man uit Benthuizen werden door het zwaarbewapende politieteam van hun bed gelicht. Er werden uiteindelijk drie woningen en een garagebox in Zoetermeer doorzocht. Ook werd een woning in Benthuizen doorzocht. Daarbij werd er gebruik gemaakt van onder andere speurhonden.

- Advertisement -

Bij de doorzoekingen werden onder andere een hoeveelheid verdovende middelen en cash geld aangetroffen. Daarnaast werden er benodigdheden aangetroffen waarmee een hennepkwekerij kan worden gebouwd en werden er vier auto’s inbeslaggenomen. De mannen zitten vast.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd