Explosief vernielt voorgevel van Mieraskerk Krimpen aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Krimpen aan den IJssel – De entree van de Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel is dinsdagmorgen beschadigd geraakt nadat er vermoedelijk een vuurwerkbom is afgestoken. Ruiten en het hout zijn kapot gegaan, omwonenden hoorden rond half vijf een gigantische klap. Ter plaatse bleek er schade te zijn aan de voordeuren van de kerk.

De politie heeft een plaats delict gemaakt en de forensische opsporing is bezig met onderzoek om sporen veilig te stellen. Door de explosie stond er wat rook in de kerk. De brandweer heeft de kerk geventileerd waarop zij weer vertrokken.

- Advertisement -

De Mieraskerk is de laatste dagen veel in het nieuws. De kerk houdt zich niet aan het advies van het kabinet om maximaal 30 mensen uit te nodigen. Afgelopen zondag ging het helemaal mis toen een bezoeker van de kerk een Rijnmond verslaggever mishandelde.


- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd