woensdag, december 1, 2021
9.1 C
Rotterdam
woensdag 1 december 2021

Kind 16 maanden overleden na ongeluk met bestelbus in Aarle-Rixtel

- advertentie -

Aarle-Rixtel – Een kind van 16 maanden oud is woensdagmiddag rond 14.30 uur om het leven gekomen na een noodlottig ongeval op de oprit van een woning. Het kindje was aan het spelen bij de woning aan Laag Strijp toen het onder de wielen van een bestelbus terecht kwam. Het kindje overleed direct aan de verwondingen.

De familie van het jonge kind is onmiddellijk door de huisarts en slachtofferhulp opgevangen. De verslagenheid in het gehele dorp is groot. De toedracht van het ongeval is bij de politie duidelijk. Desondanks is er toch een geruime tijd sporenonderzoek verricht, dat is gebruikelijk bij een verkeersongeluk met zwaar letsel of dodelijke afloop.

De politie doet in verband met privacy-overwegingen geen uitspraak over de bestuurder van de bus en de toedracht van het ongeval.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -