dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Mieraskerk Krimpen aan den IJssel streng beveiligd na ontvangst dreigbrief

- advertentie -

Krimpen aan den IJssel – De omstreden Mieraskerk in Krimpen aan den IJssel wordt streng beveiligd door politie en beveiligers. De kerk zou volgens het Algemeen Dagblad een dreigbrief hebben ontvangen waarin wordt aangegeven dat ze de kerk in de brand willen steken.

Rondom het gebouw zijn camera’s neergezet van de politie. Ook worden agenten ingezet om de kerk te bewaken. De dreiging wordt serieus genomen, de politie wilde nog niet reageren naar het Algemeen Dagblad.

De kerk is veel negatief in het nieuws geweest, de kerk houdt zich niet aan het advies om de diensten met een beperkt aantal mensen fysiek te doorbrengen, Afgelopen weekend ging het mis toen een kerkbezoeker een journalist mishandelde.

© Jeffrey Jacobs

© Jeffrey Jacobs

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -