dinsdag, december 7, 2021
5.5 C
Rotterdam
dinsdag 7 december 2021

Bewoner valt in slaap en vergeet pannetje Tattistraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – In een woning aan de Tattistraat in Rotterdam is woensdagavond flink wat rook ontstaan. De bewoner was vergeten een pannetje van het vuur te halen en vermoedelijk in slaap gevallen. Een buurman die rook uit de woning zag komen alarmeerde de brandweer.

De brandweer was snel ter plaatse en kreeg in eerste instantie geen gehoor. Niet veel later deed de bewoner de deur open waaruit bleek dat er op het vuur een pannetje stond wat flink was verbrand. In de woning stond wat rook. De brandweer heeft het met een ventilator de rook verdreven.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,114VolgersVolg
- advertentie -