Brandweer urenlang zoet met koolmonoxidemelding Koningslaan Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – De brandweer is woensdagavond vanaf 23.15 uur uren bezig geweest met het onderzoeken van een koolmonoxidemelding in een flat aan de Koningslaan in Rotterdam. In diverse ruimtes werd er koolmonoxide gemeten maar waar dit precies vandaan kwam was niet bekend. Omdat het om een aantal punten ging werd besloten om vooralsnog niet te ontruimen.

De brandweer heeft de centrale installaties voor onder andere warm water en de kachels uitgeschakeld. Het probleem was toen nog niet verholpen. Bij één van de woningen werd een behoorlijke hoge concentratie gemeten. Omdat niet duidelijk was of er iemand binnen was werd bijna de deur eruit gehaald. Uiteindelijk was de eigenaar telefonisch bereikbaar en bleek er niemand in de woning aanwezig te zijn.

Waarom het alarm bleef afgaan is niet bekend, er werd uiteindelijk niets aangetroffen. Het probleem is overgedragen aan de Vereniging van Eigenaren die onderzoek zullen verrichten.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd