Brandweer urenlang zoet met koolmonoxidemelding Koningslaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De brandweer is woensdagavond vanaf 23.15 uur uren bezig geweest met het onderzoeken van een koolmonoxidemelding in een flat aan de Koningslaan in Rotterdam. In diverse ruimtes werd er koolmonoxide gemeten maar waar dit precies vandaan kwam was niet bekend. Omdat het om een aantal punten ging werd besloten om vooralsnog niet te ontruimen.

De brandweer heeft de centrale installaties voor onder andere warm water en de kachels uitgeschakeld. Het probleem was toen nog niet verholpen. Bij één van de woningen werd een behoorlijke hoge concentratie gemeten. Omdat niet duidelijk was of er iemand binnen was werd bijna de deur eruit gehaald. Uiteindelijk was de eigenaar telefonisch bereikbaar en bleek er niemand in de woning aanwezig te zijn.

- Advertisement -

Waarom het alarm bleef afgaan is niet bekend, er werd uiteindelijk niets aangetroffen. Het probleem is overgedragen aan de Vereniging van Eigenaren die onderzoek zullen verrichten.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Buren voorkomen erger en blussen brand in meterkast Jan Wilspad Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan het Jan wilspad in Rotterdamse wijk Nesselande is op zaterdagmorgen 20 april...

Man op heterdaad aangehouden na explosie Maracas Rotterdam-Zevenkamp

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag 18 april is een 21-jarige man uit Tilburg op...

Explosie bij woning Izmirerf Rotterdam

Rotterdam - Op het Izmirerf in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht een explosie plaatsgevonden bij een woning. De klap...

Explosie bij zorginstelling Vaasahof Rotterdam

Rotterdam - Bij een zorginstelling aan het Vaasahof in Rotterdam-Oosterflank heeft afgelopen nacht rond 02.00 uur een explosie...