Brandweer urenlang zoet met koolmonoxidemelding Koningslaan Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De brandweer is woensdagavond vanaf 23.15 uur uren bezig geweest met het onderzoeken van een koolmonoxidemelding in een flat aan de Koningslaan in Rotterdam. In diverse ruimtes werd er koolmonoxide gemeten maar waar dit precies vandaan kwam was niet bekend. Omdat het om een aantal punten ging werd besloten om vooralsnog niet te ontruimen.

De brandweer heeft de centrale installaties voor onder andere warm water en de kachels uitgeschakeld. Het probleem was toen nog niet verholpen. Bij één van de woningen werd een behoorlijke hoge concentratie gemeten. Omdat niet duidelijk was of er iemand binnen was werd bijna de deur eruit gehaald. Uiteindelijk was de eigenaar telefonisch bereikbaar en bleek er niemand in de woning aanwezig te zijn.

- Advertisement -

Waarom het alarm bleef afgaan is niet bekend, er werd uiteindelijk niets aangetroffen. Het probleem is overgedragen aan de Vereniging van Eigenaren die onderzoek zullen verrichten.

© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
© Jeffrey Jacobs
- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Jongen zwaargewond na kopstoot tegen tunneltje Albert Schweitzerpad Rotterdam

Rotterdam - Een jongen is rond middernacht zwaargewond geraakt bij een ongeluk in een fietstunnel. De jongen zou...

Meerdere bewoners onwel na stank in woning Sjanghailaan Rotterdam

Rotterdam - Zaterdagavond 25 november rond 22.35 uur hebben bewoners van een woning aan de Sjanghailaan in Rotterdam...

Woningen ontruimd door brandende hoogwerker Grote Beer Rotterdam

Rotterdam - Meerdere woningen zijn afgelopen nacht ontruimd nadat er brand was uitgebroken in een geparkeerde hoogwerker nabij...

Grote brand in flat Eliotplaats Rotterdam

Rotterdam - In een flat aan de Eliotplaats in Rotterdam-Ommoord is zondagmiddag een forse brand uitgebroken. Rond 15.37...