Gewonde bij schietincident in Zoetermeer

Date:

Deel bericht:

Zoetermeer – Donderdagavond 1 april is een gewonde gevallen na een schietincident in de omgeving van de Mandelabrug/Bredewater in Zoetermeer.

De politie kreeg rond 21.00 uur een melding dat er een gewonde zou zijn gevallen bij een schietincident. De ambulance heeft het slachtoffer direct met spoed naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. Het is momenteel niet bekend hoe het slachtoffer eraan toe is.

- Advertisement -

De politie startte direct een onderzoek en zocht met meerdere eenheden in de omgeving naar de dader(s). Voor zover bekend is er nog geen verdachte aangehouden.

Getuigenoproep
De politie heeft al ter plaatse meerdere getuigenverklaringen opgenomen, maar vraagt eventuele getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken om contact op te nemen. Dit kan door te bellen met 0900-8844. Anoniem tips melden kan ook via Meld Misdaad Anoniem op de website of via 0800-7000.

Bij de Mandelabrug verrichtten agenten onderzoek

 

- Advertisement -

Gerelateerd