Meerdere boetes bij verkeerscontrole Laan van Avant-Garde Rotterdam

Date:

Deel bericht:

Rotterdam – De politie heeft donderdagmiddag een algemene verkeerscontrole gehouden op de Laan van Avant-Garde in Rotterdam-Nesselande. De politie heeft de controle gehouden na meldingen van bewoners. Uiteindelijk gingen er 24 personen op de bon.

De politie schreef meerdere boetes uit voor onder andere snelheid, het niet dragen van de gordel, geluidsoverlast en het niet vervoeren van een kind op een juist zitje. Één persoon kon een openstaande boete direct aftikken, een andere persoon werd aangehouden voor rijden onder invloed van drugs. Een passant kreeg een bekeuring voor het rijden op een niet goedgekeurde elektrische step.

- Advertisement -

Omwonenden waren erg blij met de controle, één van hen trakteerden de agenten als dank op ijsjes. De Laan van Avant-Garde is een veelsproken doorgaande weg in de wijk. Er wordt veel hard gereden en er gebeuren met enige regelmaat ongelukken. De weg is een hoofdweg door Nesselande en kan om die reden in verband met de bereikbaarheid voor hulpdiensten niet aangepast worden.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Kind zwaargewond na val van balkon van der Helmstraat Rotterdam

Rotterdam - Een kind is vrijdagavond zwaargewond geraakt nadat deze van een balkon op de derde verdieping aan...

Automobilist onder invloed rijdt motorrijder aan Vaanweg Rotterdam

Rotterdam - Een motorrijder is vrijdagmiddag op de Vaanweg in Rotterdam aangereden door een automobilist. Door de aanrijding...

Hoe gefrustreerde student Fouad L. drie onschuldige mensen van het leven beroofde door psychotisch gedrag

Rotterdam - Wat begint met een melding van een woningbrand aan het Heiman Dullaertplein in Rotterdam, mondt uiteindelijk...

Man (32) schiet mensen dood in Rotterdamse woning en pleegt aanslag in Erasmus MC met meerdere gewonden

Rotterdam - Een 32-jarige man is donderdagmiddag op het helideck van het Erasmus Mc in Rotterdam aangehouden nadat...