Politie vindt drugslab en houdt twee mannen aan Stad aan ’t Haringvliet

Date:

Deel bericht:

Stad aan ’t Haringvliet – De politie heeft in een loods aan de Burgemeester Sterkstraat woensdagmiddag een drugslab aangetroffen. Het gaat om een tabletteerderij, hier worden XTC en MDMA tabletten gemaakt met een tabletteermachine. De politie kon ter plaatse twee personen aanhouden.

De politie ging op onderzoek uit nadat wijkbewoners aangaven dat er mensen in de loods sliepen en er verdachte activiteit gaande was bij de loods. De loods stond midden in de woonwijk. In het pand stonden veel chemicaliën opgeslagen, je kunt je je niet voorstellen wat er zou gebeuren bij een brand of een explosie. Ook de stoffen die vrijkomen bij het productieproces zijn schadelijk.

- Advertisement -

In het pand zijn twee mannen aangehouden, het gaat om een 30-jarige man zonder bekende woonplaats en een 33-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht.

 

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd