donderdag, juni 30, 2022
16.5 C
Rotterdam
donderdag 30 juni 2022

Politie vindt drugslab en houdt twee mannen aan Stad aan ’t Haringvliet

- advertentie -

Stad aan ’t Haringvliet – De politie heeft in een loods aan de Burgemeester Sterkstraat woensdagmiddag een drugslab aangetroffen. Het gaat om een tabletteerderij, hier worden XTC en MDMA tabletten gemaakt met een tabletteermachine. De politie kon ter plaatse twee personen aanhouden.

De politie ging op onderzoek uit nadat wijkbewoners aangaven dat er mensen in de loods sliepen en er verdachte activiteit gaande was bij de loods. De loods stond midden in de woonwijk. In het pand stonden veel chemicaliën opgeslagen, je kunt je je niet voorstellen wat er zou gebeuren bij een brand of een explosie. Ook de stoffen die vrijkomen bij het productieproces zijn schadelijk.

In het pand zijn twee mannen aangehouden, het gaat om een 30-jarige man zonder bekende woonplaats en een 33-jarige man uit Hendrik-Ido-Ambacht.

 

 


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,235VolgersVolg
- advertentie -