maandag, januari 17, 2022
5.4 C
Rotterdam
maandag 17 januari 2022

Twee zwaargewonden en aanhouding bij steekpartij Westerschelde Zoetermeer

- advertentie -

Zoetermeer – Bij een steekpartij op de Westerschelde zijn donderdagmiddag twee personen gewond geraakt door een steekpartij. Het steekincident gebeurde ter hoogte van chinees restaurant Jasmijn. De politie hield een verdachte aan.

De twee slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Één van de ambulances werd onder spoedbegeleiding van de politie naar het ziekenhuis begeleid. Het traumateam kwam voor de behandeling van de slachtoffers ter plaatse.

De straat is afgezet en de politie verricht onderzoek.

- Advertisement -
spot_img
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,118VolgersVolg
- advertentie -