Brand in perscontainer Klootwijk Vlierbaan Capelle aan den IJssel

Date:

Deel bericht:

Capelle aan den IJssel – De brandweer is vrijdagmiddag geruime tijd bezig geweest met een brand in een perscontainer aan de Vlierbaan in Capelle aan den IJssel. De container stond in een inpandige containerruimte van Bakkerij Klootwijk en was door nog onbekende oorzaak in brand gevlogen.

De brand ging gepaard met flink wat rookontwikkeling, het blussen bleek niet zo eenvoudig. Renewi kwam ter plaatse om de container van zijn plaats te halen en leeg te storten. Een opgeroepen haakvoertuig van de brandweer kon onverrichter zaken weer rechtsomkeert maken.

- Advertisement -

De inhoud van de container is op straat gegooid, de brand bleek uit te zijn waarop het met een grijper het afval weer van straat is gehaald en afgevoerd.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd