Meerdere bekeuringen bij verkeerscontrole Rotterdam Zevenkamp

Date:

Share post:

Rotterdam – De politie heeft op vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot vrijdagavond 22.00 uur een grootscheepse verkeerscontrole gehouden op de Zevenkampse Ring in Rotterdam. Diverse automobilisten en scooterrijders werden aan een algemene verkeerscontrole onderworpen.

De eerste bon was voor de eigenaar van een personenvoertuig welke op een parkeerverbod stond geparkeerd. De auto werd uiteindelijk weggesleept door een berger. Er werd onder andere geschreven voor verkeersovertredingen, kapotte verlichting. Ook werd een bestuurder aangehouden die voor de zoveelste keer zonder rijbewijs reed. Zijn auto werd hiervoor ingevorderd.

- Advertisement -

Dat er geen onderscheid wordt gemaakt in de selectie van de voertuigen bleek wel tegen het einde van de middag. Een bijzondere passant was een 4-jarige jongetje welke met skelter op twee wielen door de bocht ging. De politie schreef op Instagram dat zij een korte achtervolging moesten hebben met de motorrijder om hem alsnog mee te nemen naar de controleplaats. Daar werd besloten om zijn rijbewijs in te vorderen.

De volledige resultaten worden in de loop van het weekend bekend gemaakt.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd