dinsdag, november 30, 2021
9.5 C
Rotterdam
dinsdag 30 november 2021

Traumahelikopter en brandweer assisteren ambulance bij medische noodsituatie Papiermolen Capelle aan den Ijssel

- advertentie -

Capelle aan den IJssel – Een traumahelikopter is vrijdagmiddag geland in de omgeving van de Papiermolen om te assisteren bij een reanimatie aan de Papiermolen in Capelle aan den IJssel. De piloot landde met de helikopter op een grasveldje om de arts en de verpleegkundige af te zetten.

De brandweer heeft geassisteerd met de afwijzing van de patiënt en de reanimatie. Na ongeveer een half uur keerde de helikopter weer terug naar Rotterdam Airport. Hoe het met de patiënt gaat is niet bekend.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -