Twee agenten en kind en volwassene naar ziekenhuis gebracht bij woningbrand Schilperoortstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Twee agenten een volwassene en een kind zijn vrijdagavond gewond geraakt door rookinhalatie bij een woningbrand in de Schilperoortstraat in Rotterdam. De brand brak uit in een woning op de tweede etage en zorgde voor flink wat rook.

Twee politieagenten hoorden gegil en gingen het pand binnen. Bij het redden van twee personen ademden zij rook in. Ze zijn naar het ziekenhuis gebracht. Ook een kind en een volwassene uit de woning waar de brand is ontstaan zijn naar het ziekenhuis gebracht.

- Advertisement -

Hoe de brand in de keuken is ontstaan is niet bekend

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd