Brand in Moskee Antwerpseweg Gouda

Date:

Share post:

Gouda – In de nacht van vrijdag op zaterdag is er brand ontstaan in een Moskee in aanbouw aan de Antwerpseweg in Gouda. De politie hield kort na het incident dat omstreeks 03.00 uur plaatsvond een 40-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan.

- Advertisement -

De brandweer was snel ter plaatse maar ondertussen stond er al een flink gedeelte in de brand. Er kwam korte tijd veel rook vrij. De man werd op de Wintersdijk aangehouden, hij voldeed aan het signalement van de verdachte. Een getuige had gezien dat een man een soort brandbom naar binnen gooide. Bij de aanhouding rook de man sterk naar brand, het is een bekende van de politie vanwege verward gedrag.

Fouad Khouakhi, secretaris van de Moskee reageert geschokt tegen Omroep West, wie heeft het gedaan en waarom. Hij was pas later in de ochtend op de hoogte gebracht. Hij schrok zich kapot van de foto’s op internet.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd