donderdag, december 2, 2021
3.3 C
Rotterdam
donderdag 2 december 2021

Twee gewonden bij botsing Galateestraat Rotterdam

- advertentie -

Rotterdam – Op de Galateestraat met de Thurledeweg in Rotterdam heeft zaterdagmorgen een zware aanrijding plaatsgevonden. Op de kruising ging het mis waardoor een grote SUV een kleine auto vol in de flank schepte. De bestuurder kwam daardoor bekneld in het voertuig te zitten.

De brandweer kwam ter plaatse om de deur van de bestuurder te verwijderen. Ambulancepersoneel heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Twee bergers hebben de zwaarbeschadigde voertuigen opgehaald.

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

© Norbert Verhoeff

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,109VolgersVolg
- advertentie -